Woonbeton vloeren

Een betonvloer in huis geeft uw woning een unieke uitstraling

Een betonvloer in huis geeft uw woning een unieke uitstraling en past in verschillende interieurstijlen. Een betonvloer is echter niet alleen mooi. Deze vloeren zijn ook sterk, onderhoudsvrij en slijtvast.

Een betonnen designvloer geeft uw huis een industriële, moderne en robuuste look. Soms zijn mensen huiverig dat een betonnen vloer in huis de ruimte kil of onpersoonlijk maakt. Bij H&O Bedrijfsvloeren weten we echter dat niets minder waar is! Een betonvloer in huis is juist de perfecte basis voor een stijlvolle ruimte.

Een betonpomp huren

Gaat u zelf een betonnen vloer storten? Dan is een betonpomp onmisbaar. Bij H&O Bedrijfsvloeren verzorgen we graag de hele plaatsing van uw vloer, maar u kunt hier ook alleen een betonpomp huren. Meer informatie over het huren van onze betonpomp? Neem dan contact met ons op.

Woonbeton of beton?

Woonbeton is een cementgebonden vloer die op het eerste gezicht niet van een betonnen vloer te onderscheiden is. Toch is woonbeton anders dan ‘gewoon’ beton.

De voordelen van woonbeton

Een betonnen designvloer is mooi en hip. Maar een vloer moet meer zijn dan mooi en hip. Het liefst wilt u een vloer in huis die gemakkelijk schoon te houden is, jarenlang meegaat en comfortabel is. Een betonvloer voldoet aan al die eisen. Een betonvloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming, zodat u kunt genieten van optimaal comfort.

Woonbeton is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het kan toegepast worden in iedere ruimte. Naast woonhuizen is een betonnen vloer ook geschikt voor winkels en kantoren. De voordelen van een betonnen vloer:

  • Sterk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvast
  • Comfortabel

Waarom kiezen voor de woonbeton vloeren van H&O Bedrijfsvloeren?

Als u kiest voor een betonvloer of een woonbeton vloer wilt u zeker zijn van een mooi resultaat. Het aanleggen van een betonnen vloer is echter een specialistisch werkje waar vakmensen voor nodig zijn. Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van betonvloeren. Van grote berdrijfshallen tot kleine woonhuizen: geen enkel project is ons te groot of te klein. Ook uw woonbeton-vloer kunt u dus door de specialisten van H&O Bedrijfsvloeren laten leggen. U kunt het hele traject aan ons overlaten. Van de bekisting en het stelwerk tot het kiezen van de juiste kleur en het nauwkeurig afwerken: wij zorgen dat uw woonbeton vloer aan al uw verwachtingen voldoet.

Woonbeton is onderhoudsvriendelijk

Een betonnen vloer is met de juiste nabehandeling bestand tegen vlekken. Een vloer van woonbeton is nog gemakkelijker schoon te maken en minder vatbaar voor vlekken.

Woonbeton in verschillende kleuren

Beton is standaard grijs. Bij woonbeton zijn veel grijstinten verkrijgbaar. Door kleurstoffen aan het woonbeton toe te voegen is er van alles mogelijk.

Combineren met vloerverwarming

Onder woonbeton kan vloerverwarming geplaatst worden, gecombineerd met aangepaste bewapening inclusief krimpvoegen of dilatatieprofielen.


Bij welke interieurstijl past een betonvloer?

Een betonnen designvloer past in vrijwel ieder interieur. Of u nu van modern of landelijk houdt: met een hoogwaardige betonvloer straalt iedere ruimte klasse uit. In een industrieel of modern interieur is het woonbeton een element dat de stijl ondersteunt, terwijl het in een landelijk of klassiek interieur juist voor een mooi contrast zorgt. Bij H en O Bedrijfsvloeren hebben we door de jaren heen zo veel ervaring in betonnen vloeren opgebouwd, dat we precies weten welk woonbeton bij uw woning past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over woonbeton?

Een woonbeton vloer in huis heeft een stoere, robuuste uitstraling. Op zoek naar een industriële vloer, die toch warmte uitstraalt? Kies dan  voor een vloer van H&O Bedrijfsvloeren. Wij kunnen u helpen met woonkamervloeren en badkamervloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over H&O Bedrijfsvloeren

Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige betonvloeren in winkels, kantoren, horeca en bij mensen thuis.

Contact

Eekelhof 11
5482WH Schijndel

(073) 547 6007
info@henobedrijfsvloeren.nl

Postadres

5482 WH Schijndel

© 2024 H&O Bedrijfsvloeren