Vloerrenovatie

Complete renovatie van uw vloer

Uw huidige vloer vervangen door beton? Of een betonnen vloer die aan vervanging toe is? Bij H&O Bedrijfsvloeren zorgen we ervoor dat uw vloer en na vloerrenovatie weer spic en span uitziet.

We leveren een maatwerkoplossing waarbij uw woning of bedrijfspand een compleet nieuwe look krijgt of weer voldoet aan de geldende eisen. Benieuwd naar de renovatiemogelijkheden van H&O Bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en brengen een gedegen advies uit.

Vloerrenovatie in huis

In oudere huizen kan er op de begane grond een balklaag op de fundering liggen die aan vervanging toe is. Ook een bestaande betonvloer of cementdekvloer kunnen vervangen worden door H&O Bedrijfsvloeren.

In veel oude woningen is de vloerisolatie slecht, waardoor de grond altijd koud aanvoelt. Een oude houten vloer kan bovendien gaan rotten. En hoe slijtvast betonvloeren ook zijn, een oude betonvloer kan op een bepaald moment ook toe zijn aan vervanging.

Nieuwe betonvloeren

Is uw betonvloer toe aan vernieuwing? Bij H&O Bedrijfsvloeren kunnen we een compleet nieuwe betonvloer storten. Wij zorgen voor een vlakke, sterke en duurzame betonvloer die geschikt is voor elke toepassing. Of u nu een betonvloer wilt voor uw woonkamer, garage, kantoor of magazijn, wij leveren vakwerk op maat. Om de kwaliteit van uw vloer te garanderen, storten wij geen toplaag over een bestaande vloer. Als de bestaande vloer niet volledig vlak, schoon en opgeruwd is, kan de toplaag namelijk loslaten, scheuren of ongelijk worden. Bovendien is een toplaag minder sterk en slijtvast dan een massieve betonvloer. Daarom kiezen wij ervoor om alleen nieuwe betonvloeren te storten als de oude al verwijderd is. Zo kunnen we een betere kwaliteit en een langere levensduur garanderen.

Volledige vloerrenovatie

In sommige gevallen kan een vloer met de juiste betonreparaties worden hersteld tot het gewenste niveau. Ook dan kunt u H&O Bedrijfsvloeren inschakelen. Wij verzorgen het gehele traject. Van de eerste inspectie en het bijbehorende advies tot het aanbrengen van een nieuwe betonvloer. Na onze vloerrenovatie kunt u weer jaren vooruit!

Neem contact op met de renovatiespecialisten van H&O Bedrijfsvloeren. Wij komen graag langs om een advies uit te brengen.

Over H&O Bedrijfsvloeren

Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige betonvloeren in winkels, kantoren, horeca en bij mensen thuis.

Contact

Eekelhof 11
5482WH Schijndel

(073) 547 6007
info@henobedrijfsvloeren.nl

Postadres

5482 WH Schijndel

© 2024 H&O Bedrijfsvloeren